Kayıt İşlemleri:
Yöntem: “Tiyatrohane” / Ödemenizi Havale veya EFT ile yapmayı tercih ederseniz;
Tiyatrohane’yi arayarak banka hesap numaralarımıza ödeme yaptıktan sonra size gönderilen şifreyle sitemizdeki “Kayıt Onay Formu”nu doldurmanız gerekmektedir. Atölye tarihinde derse girebileceğiniz linki size mail ile ulaştıracağız.
Telefon: 0232 422 2631 – 0507 132 2632

Yöntem: “Biletini Al” / Ödemenizi Kredi Kartı ile yapmayı tercih ederseniz;
“Biletini Al” üzerinden ödeme yaptıktan sonra bizleri arayarak şifrenizi alıp sitemizdeki “Kayıt Onay Formu”nu doldurmanız gerekmektedir. Atölye tarihinde derse girebileceğiniz linki size mail ile ulaştıracağız.

“Biletini Al” internet sitesi üzerinden ödemesini yapan katılımcılarımızın kaydı, bizi aradıktan sonra tamamlamış olur. Kişisel verilerin gizliliği sebebiyle bilet satış platformları bilgilerinizi bizlerle paylaşmaz. Eğer bizi arayarak aldığınız şifreyle “KAYIT ONAY” formunu doldurmazsanız size ulaşamayız.

Atölye İçeriği

Bedeniniz sizinle her an konuşuyor. Peki siz onun ne kadar farkındasınız? Beden dilini öğrenmek istiyorsunuz? Ama kendi beden dilinizin ne kadar farkındasınız? Gündelik ilişkilerimizde, davranış biçimlerimizde, mesleki hayatımızda, aile yaşantımızda beden dilimizi sürekli kullanıyoruz. Ancak beden dili denildiğinde, hep aynı genel geçer kurallar ile karşılaşmaktayız. Oysa öğrenilmiş ya da belirli kurallarla çerçevelenmiş bir beden dili dışında, her insanın kendine ait bir ifade biçimi ve beden dili bulunmaktadır.
Karşılıklı iletişim sırasında, nasıl algılanmak istediğiniz ve karşı tarafı nasıl algıladığınız aslında sizin kendinizi aynalama biçiminizdir. Sinir sisteminiz, kas yapınız, postürünüz (duruşunuz) ve duygusal dünyanız bedeninizle bağlantı halindedir. “Bedeniniz Konuşuyor” atölyesi, bu bağlantıyı, kendi bedeninizi ve onun sizinle ya da çevrenizle nasıl iletişim kurduğunu keşfetmenizi sağlayacak bir yolculuk olacaktır.