DÜNYADA BÜYÜK İLGİ GÖREN SALSATION® ARTIK TÜRKİYE’DE VE  SADECE İZMİR’DE!

SALSATION® NEDİR?

İşlevsel antrenman kurallarını yenilikçi dans hareketlerine çeviren bir dans çalışmasıdır. SALSATION® kelimesi ‘’Salsa’’ ve ‘’Sensation’’ (his, duygu) kelimelerinden türetilmiştir.

Salsa: SALSATION® farklı ritimlerin, kültürlerin, dansların ve fitness kurallarının baharatlı karışımıdır. Dolayısıyla ‘’Salsa’’ ritim/müzikal cinsiyete göre değil, aslında ‘’sos’’ anlamına gelen İspanyolca ‘’salsa’’ kelimesine atıfta bulunmaktadır.Sensation (duygu, his): Program müzikalite, lirik ifadeler ve insan vücudunun nasıl işlediği üzerine yoğun bir odağa sahip.

NEDEN SALSATION® ?

SALSATION®, tüm hareket düzlemlerini kullanarak 3 boyutlu modada çalışan tüm dans rutinlerine işlevsel vücut hareketlerini entegre edecek şekilde özenle hazırlanmıştır.

SALSATION® koreografileri ve egzersiz kuralları yalnızca sizin için en iyi usta hocalar ve tabi ki Alejandro Angulo tarafından dizayn edilir. Sınıfta yalnızca SALSATION® eğitmenleri tarafından onaylanmış koreografilerin kullanımına izin verilir.Uygun bir ısınmadan sonra, bir kere öğrendiğinizde dans etmenin harika olacağı ve takip etmesi kolay koreografiler öğrenirsiniz. Bir kurs 10 ders içerir. Kursun sonunda sevgi ve tutkuyla 6 ila 8 arası koreografide dans edebilirsiniz.

Kimler İçin uygundur?

SALSATION® eğitimi her yaş için uygundur. Fakat Tiyatrohane bünyesinde açılacak bu eğitim 15 yaş üzerine hitap etmektedir. Eğer önceden biraz (fitness) dans deneyiminiz varsa bu elbette büyük bir avantajdır. Ama kursa katılabilmeniz için deneyime gerek yok. SALSATION® sevdirecek ve sizi hareket ettirecek olan şey müziğe ve dansa tutkunuzdur. 

TİYATROHANE’DE SALSATION®

Eğitmenimiz Monique Masius‘un notu: Yaklaşık bir yıl önce İzmir’e taşındım. Hollanda’da doğdum ve yirmi yıldan fazla Almanya’da yaşadım. Tiyatroda çalıştım ve son on yılımı dans ve hareket derslerine adadım. Klasik bale eğitimi aldım ancak Latin müzik ve dans ruhuma dokundu. Müzikle dans ettiğimde, ritmi hissettiğimde ve kelimeleri dinlediğim zaman hayatın güzelliğini hissettim. Salsation bu hissin ne kadar önemli olduğunu bilir. Sizi şarj eder ve dünyayla daha pozitif enerji ve tutkuyla yüzleşmenizi sağlar. Dersime katılın ve size bu duyguyu hissetirmeme izin verin.

Alejandro Angulo

Alejandro Salsation’ın kurucusudur.  Dans ve müziğin günlük yaşamın ve kültürün ağırlıklı bir parçası olduğu Venezuela’dan gelen sanatçı, profesyonel dansçı ve koreograf oldu.Fitness/Dans televizyon programları ve tiyatro perfomansı yaptığı Venezuela’dan mezun oldu ve daha sonra dünyanın her yerinde binlerce insana eğitim veren meşhur bir Uluslar arası Fitness Sunucusu oldu. Nike gibi tanınmış markaları temsil ediyor. Alejandro’nun 20 yıldan fazla fitness, dans ve koreografi deneyimi var.

SALSATION® İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN: https://salsationfitness.com/